Belastingaangifte

Bankers BBS helpt particulieren graag met het invullen van hun belastingaangifte.

In de vooraf ingevulde aangifte van de Belastingdienst staat niet alles vermeld wat voor de aangifte inkomstenbelasting van belang kan zijn. U heeft de plicht om de gegevens in de vooraf ingevulde aangifte te controleren, te corrigeren op juistheid en de ontbrekende gegevens aan te vullen. Hiervoor kunt u mij inschakelen.

Het is belangrijk dat u optimaal gebruik maakt van de aftrekposten welke u kunt opvoeren bij uw belastingaangifte. Daar kan Bankers BBS u mee helpen, vaak is er meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Tevens kan ik controleren of uw gegevens voor eventuele toeslagen correct zijn, deze aanvragen of wijzigen.

Daarnaast kan Bankers BBS, indien gewenst uitstel aanvragen voor uw belastingaangiftes.

Schuldhulpverlener

Heeft u schulden die u niet meer kunt betalen? En komt u er zelf niet meer uit? Dan kunt u hulp aanvragen.

Schuldhulpverlening in Nederland, ook bekend als minnelijke schuldsanering, omvat een traject waarin individuen geholpen worden om hun financiële schulden af te gaan lossen. De schuldhulpverlening gaat op basis van vrijwillige medewerking van schuldeisers. 

Schuldhulpverlening mag enkel door gemeente erkende instanties worden uitgevoerd. Ik kan u toe leiden naar deze instanties en zorgen dat alles goed en netjes wordt aangeleverd.

Voor schuldhulpverlenende instanties

Ik ben beschikbaar als schuldhulpverlener voor uw instantie.
U kunt mij benaderen via mail: info@bankersbbs.nl of op telefoonnummer 06 41 478197

Ik ben KIWA gecertificeerd schuldhulpverlener volgens NEN norm 8048 en in bezit van certificaat van vakbekwaamheid schuldhulpverlener I, II en III.
Tevens heb ik de opleiding: Begeleiden van ondernemers met schulden met goed gevolg afgelegd.

Budgetcoaching

Meer over budgetcoaching lees je hier

Budgetbeheer

Meer over budgetbeheer lees je hier