Even voorstellen:

Mijn naam is Marjo van der Wallen en in 2017 ben ik mijn bedrijf Bankers BBS gestart om mensen te begeleiden die hun financiën momenteel niet zelfstandig kunnen regelen en beheren en om te voorkomen dat ze in de schulden geraken of nog verder in de schulden komen.

Door mijn jarenlange financiële achtergrond bij het bankwezen, budgetbeheer en budget coaching heb ik ruime professionele kennis om deze problemen aan te pakken en uit ervaring weet ik dat er een last van de schouders valt als men zich geen zorgen meer hoeft te maken over de financiële zijde en dat hiervoor gezamenlijk aan gewerkt wordt.

Mijn speerpunten zijn: betrouwbaar, betrokken, professionele aanpak en respect naar elkaar. Ik kies voor een persoonlijke aanpak en heb begrip voor de financiële situaties waarin veel huishoudens zich bevinden.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.